Inloggen

Home > FINE New Year's Meetup: What's Next 2018?!! [06-02-2018]

FINE New Year's Meetup: What's Next 2018?!! [06-02-2018]

Hierbij een SAVE THE DATE voor de FINE New Year’s meetup! Op 6 februari 2018 organiseren we samen met het Institute for Financial Crime bij The Hague Security Delta een meetup met het thema WHAT'S NEXT 2018?!!

NY Meetup2018

WHAT'S NEXT 2018?!!

Allerlei topics passeren de revue. New technology, AI, sensoren, high tech crime, data visualisatie, brain forensics, de rol van intuïtie, real time intelligence, nog meer OSINT - om maar een paar belangrijke ontwikkelingen te noemen. We nodigen tijdens deze New Year’s meetup 4 boeiende sprekers uit die samen met ons de diepte van data intelligence en data onderzoek ingaan en bieden jullie de kans om een kijkje te nemen in het IoT lab van de Hogeschool Leiden. Kortom een middag vol inspiratie en zicht op topics die we in 2018 niet mogen missen op het gebied van opsporing, safety en security.

We starten 6 februari de Meetup middag met een lunch en sluiten af met een netwerkborrel. Zet deze datum alvast in je agenda! De lunch begint om 13.00 uur bij The Hague Security Delta (HSD) in Den Haag.

Met een mail naar voorzitter@finenet.nl kun je je alvast opgeven.


Terug naar het overzicht